Använd luftfräschare för en extra trevlig hemmamiljö

14 juni 2020 Cecilia Olsson

I ett hem kan det dyka upp många olika lukter, både trevliga och otrevliga. Ibland vill man dölja eller få bort obehagliga odörer i sitt hem, då är en luftfräschare ett mycket bra hjälpmedel. Med en luftfräschare kan man genast få en behaglig doft i hemmet som gör den otrevliga odören till ett minne blott. 

Snabbt och effektivt

Den mest snabbverkande luftfräscharen är sprayen, genom några spray ut i luften sprids genast en behaglig doft i hela rummet. Dessa fungerar mycket effektiv om man till exempel vill få bort lukt i köket efter matlagning eller inne på toaletten efter ett besök. Har man gäster som är påväg så kan man spraya några gånger i hallen för ett väldoftande välkomnande. 

Diskret och långtidsverkande 

Vill man ha en lite mer diskret doft som ständigt ligger kvar i ett rum så kan man använda sig av doftpinnar eller automatiska dispensers. De automatiska luftfräscharna kan man ofta ställa in hur frekvent man vill att de ska spraya ut doften, vilket gör att man kan ha en mer eller mindre diskret doft beroende på vad man önskar för tillfället. 

Punktmarkera doften

Doftblock kan man med fördel placera ut vid källan av problemet, det kan till exempel vara inne på toaletten, vid soptunnan eller på skohyllan. Ett doftblock ger hela tiden ifrån sig en härlig doft som döljer otrevliga lukter.

Dofter för alla tillfällen och smaker

De olika luftfräscharna kommer i många olika dofter så man kan säkert hitta en favorit i sortimentet. Hos Coolpriser hittar man många luftfräschare från olika märken i dofter som till exempel lavendel, eteriska oljor, blommor, vanilj, citrus, nytvättade lakan och många fler. Med ett brett sortiment, snabba leveranser och bra priser är Coolpriser en mycket smidigt webbutik att handla sina luftfräschare i. De erbjuder dessutom många fler produkter som man kan ha användning för både i och utanför hemmet.