Billackering i Lund med bra resultat

30 november 2021 william eriksson

advertorial

Har man fått lacken skadad så ser det inte roligt ut och det drar ner värdet på bilen. Är det dessutom en skada som täcks av försäkringen så vill man få den fixad så fort som möjligt. Då gäller det att välja en billackering i Lund som tar emot försäkringsskador och som gör ett bra jobb.

Det svåraste med att få en bil att se hel ut igen är att få ordning på lacken. Allt måste bli helt jämnt och det måste vara exakt samma nyans som på resten av karossen. Därför har man hos https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/ tillgång till dubbla lackeringssystem. Med systemen Glasurit och Standox kommer man att kunna hitta den nyans som stämmer till 100 % med bilens egna färg.

Processen med att lackera om en bil börjar med att välja rätt nyans, men sedan återstår mycket förarbete innan det är dags att lägga på lacken. I den välutrustade lackeringsverkstaden finns det som behövs. All utrustning är av senaste modell och är gjord för att kunna möta alla behov.

 

image

 

Men det är inte bara utrustningen som är av högsta kvalitet

De som arbetar med billackering i Lund har lång erfarenhet och gedigen utbildning i konsten att få lacken perfekt. De deltar också i all vidareutbildning, eftersom det är ett yrke som utvecklas snabbt. En del av utvecklingen innebär att en modern billackeringsverkstad arbetar miljömedvetet och använder vattenbaserat material när det finns. Spillmaterial källsorteras och om där finns miljöfarliga produkter så lämnas de till deponi.

Självklart är man noga med att följa alla de säkerhetsföreskrifter som finns och använder skyddsutrustning av hög kvalitet. Det ska vara bra för bilen men det ska också vara bra för de som arbetar och för miljön. Som en del i företagets miljöarbete så använder man bara LED-belysning och verkstaden värms upp av en värmepump.