Bjud gästerna på lyxig mat utan att behöva stå i köket

22 juni 2019 jonas olsson
image

Alla har vi försökt någon gång. Vi har planerat en stor fest när vi fyllt jämnt, när våra barn gift sig eller när vi ansvarat för ett stort event. Nonchalant har vi tänkt “Mat till 70 personer, det är väl ingenting det fixar jag”. Detta arroganta avfärdande av den tid och planering som krävs för att kunna servera ett stort sällskap god mat har vi kommit att få äta upp. Svettandes i köket har formar med potatisgratänger avlöst varandra utan att vi har lyckats fylla buffébordet i tid. Det kallskurna har tagit slut fortare än frukten och vårt handlande, släpande, lagande och förberedande har helt enkelt inte kunnat leva upp till den bild vi har haft. Känns det bekant?

 

 

Låt de som kan sköta maten

Vi kan enas om att ett sådant scenario lätt slutar i katastrof. En flopp vad det gäller maten är det sista vi vill ha när vi bjuder in till något stort och viktigt. Låt de som kan sköta maten, boka premiumcatering. Köp in den tjänsten av kompetent personal med lång erfarenhet. Då kan vi andra luta oss tillbaka och vara de värdar och värdinnor vi har tänkt vara och bidra till att alla har en lyckad kväll. Imponera på dina gäster med riktiga delikatesser och serviceinriktad personal.

 

Ge dina anställda och kollegor en smakupplevelse

Hur låter gravad ren, rökt röding eller västerbottenbakad majskyckling? Som rena drömmen och ljusår ifrån den där misslyckade potatisgratängen skulle jag tro. När det är dags att planera företagsevent är maten en viktig komponent. Belöna dina anställda, kollegor och övriga gäster för deras hårda slit och lojalitet. Låt deras smaklökar dansa som ett sätt att visa din uppskattning. Imponera med spännande nyskapande catering med ena foten i Norrland och den andra i Stockholm. Satsa på premiumcatering i Stockholm för ditt nästa företagsevent som behöver mat för många magar.