Boka hotellrum på Österlen

08 juli 2019 jonas olsson
image

Vill man ha en hotellupplevelse utöver det vanliga, är det idealiskt att boka in sig i ett rum på exempelvis ett hotell i Kivik på Österlen. Man har härlig skånsk natur att njuta av, och det är tätt mellan sevärdheterna. På gårdshotellet får man en lugn och avkopplande vistelse, som ändå kan vara fylld med olika spännande aktiviteter. Att äta riktigt gott, välja ut ett mysigt rum efter egen smak, boka in sig på jacuzzin eller en vinprovning, det är livet när det är som bäst.

 

Romantisk weekend eller Gourmetpaket

Bjud med din vän på ett Romantikpaket eller boka ett Gourmetpaket. Maten är lagad av duktiga kockar i köket och råvarorna är närproducerade av lokala odlare och bönder. Välj mellan goda viner, njut av ledigheten och rå om varandra i en avstressande omgivning. Man behöver sätta guldkant på tillvaron ibland. Kanske vill ni fira bröllopsdag eller bara vara tillsammans. Det är också en idé att köpa ett presentkort till någon du tycker mycket om.

 

Hästar, cykling och golf

Vill man uppleva skånsk natur och få motion samtidigt, kan man boka tid för någon aktivitet som man gillar. Hyr man cykel kan man få med sig ett lunchpaket som färdkost. Man kan ta ridlektioner i närheten om man bor på ett gårdshotell på Österlen. Receptionen ger hjälp med att boka golftider. Hela gänget kan följa med, för hotellet har utrymmen så att alla får plats.

 

Konferens och after work

Det finns, förutom vackra rum med sköna sängar, också konferenslokaler och platser för gemenskap, så att hela personalen kan träffas och trivas. Antingen man vill ha femkamp, spela kubb eller ha after work med öl, vin och nachos, kan man få det på ett bra hotell. Välj det som passar era önskemål bäst, och boka in gänget i god tid, så att ni får det som ni önskar.