Boka tantramassage i Göteborg

30 juli 2020 william eriksson

Bor du i trakten runt Göteborg och upplever storstadens puls, kanske du är på spänn i vardagen och jäktar för att hinna med allt. Du är inte ensam om det. Vi lever ganska prestationsinriktat och det är lätt att glömma bort sina egna behov och att stanna upp och njuta av livet.

Tantramassage är ett sätt att bli mer kroppsmedveten och känna välbefinnande och lycka. Det är en massageterapi som tar lite mer tid, och en timme eller mer är inte ovanligt. Det är lugna strykningar mot huden som ger ro och välmående. Välj en bra terapeut, boka tantramassage göteborg och få professionell hjälp att slappna av och bli mer närvarande i nuet.

 

Läker negativa känslor

För den som är ensam eller lever i en kärlekslös relation kan det vara svårt att få den beröring och kontakt vi så väl behöver för att må bra. Många har ett husdjur att klappa. Kanske försöker man döva känslor av otillräcklighet, skam och skuld med att ta mediciner eller dricka vin, men det finns ett mycket bättre sätt. Tantramassage verkar läkande och kan hela känslomässiga sår. Allt negativt bleknar bort och läks, så det är en typ av mindfulness och helande på samma gång. Du får bättre självförtroende och vågar ta kontakt med människor som det är bra för dig att umgås med.

 

Bli sensuell och glad igen

Tantramassage är inte detsamma som erotisk massage, men den får dig att bli mer sensuell och uppleva njutning på ett djupare sätt. Denna terapiform koncentrerar sig på positiva känslor direkt. Ofta lever vi vårt liv på autopilot, och vi hinner inte riktigt uppleva hur maten smakar, hur vinden blåser, hur gröna träden är och hur vi egentligen mår eller vad vi egentligen vill. Med tantramassage får du återigen kontakt med dina känslor och kan känna mer njutning och glädje.

 

Fler nyheter