En minnesvärd konference i Tällberg

18 mars 2022 william eriksson

editorial

Det är inte helt ovanligt att människor åker iväg på konferens. Det brukar vara företaget som står för kostnaderna och de anställda som står för produktiviteten. Konference i Tällberg kan man åka till om man vill kombinera några dagars konferens med ett härligt spa. 

Där och då kan man unna sig lyxen att bara njuta av stunden. Kanske låta bubblorna ploppa omkring runt kroppen i en mysig bubbelpool eller hänga i bastun där man kan låta alla muskler mjukna och inre spänningar lösas upp. Ta en härlig behandling för kropp, knopp och själ.

Ett spa är som en liten minisemseter

Att gå på spa kan likställas med att vara på en komprimerad liten semester. Man hänger en stund i relaxen och varvar mer. Sedan går man över till en av alla pooler. Ligger där och lyssnar på tystnaden en stund. Det är bara vattnets kluckande och lite strilande från duscharna som hörs. 

Tankarna flyger fritt och ingen vill ha ens uppmärksamhet. Mobilen ligger i skåpet och tiden känns som att den står still. Det är ett tillfälle att bara vara. En sådan liten stund kan ge en människa mer energi än man kan tro. 

 

spa

 

Välja själv vart man vill åka

Om man inte har blivit bjuden på konferens med ett företag kan man helt sonika åka iväg själv. Då väljer man även vart man vill åka och vilket spa man vill besöka. Det finns en hel del fina spa i Dalarna. Där får man den undersköna naturen på köpet när man hälsar på.

En del av Dalarnas spa och konferensgårdar ligger inbäddade i naturens famn. Har man tur vätter fönstret från ens spa eller relaxavdelning ut mot en vacker vy. Det är klokt att passa på att boka en behandling när man ändå är i farten och njuter av en lyxig tillvaro.