Flyttfirma som gör flytten till en barnlek

08 juni 2021 Cecilia Olsson

En flytt är ofta ett relativt stort projekt som kan sträcka sig över flera dagar och ibland även veckor från början till slut. Det ska planeras, packas, bäras, transporteras och packas upp. Idag finns det dock kompletta flyttjänster som innebär att man i princip bara lämnar ifrån sig nyckeln och låter en flyttfirma sköta alltihop. Det gör att man kan flytta direkt in i ett färdigmonterat och uppackat hem. Vad som är bäst handlar om vad man själv vill och kan göra samt hur mycket pengar man är villig att lägga på flytten.

Från budget till lyx

De allra flesta flyttfirmor kan idag erbjuda olika alternativ beroende på behov och budget. Behöver man endast hjälp med själva frakten av bohaget så kan de stå till tjänst med bil och chaufför. Om man inte kan eller orkar bära sakerna själv så kan man boka en flytt där det enda man behöver göra är att packa och demontera inför flytten samt packa upp och montera i det nya hemmet.

Sedan finns det såklart det ovannämnda alternativet där man lämnar nyckeln och en flyttfirma sköter bohagsbesiktning, packning, demontering av möbler, lastning, transport, lossning, uppackning samt montering av möbler.

Väletablerad flyttfirma i Västerås 

För att flytten ska gå så smidigt som möjligt, oavsett om man har valt ett budget eller lyxalternativ, så bör man anlita en professionell och pålitlig firma. Genom att välja en väletablerad flyttfirma som har alla tillstånd och försäkringar som behövs kan flytten bli en riktigt smärtfri process. 

Stadsbuds 2:an är en flyttfirma som är experter på privat- och företagsflytt inom Sverige, men de kan även hjälpa till när det handlar om flyttar utanför landets gränser. Stadsbuds 2:an är belägna i Västerås där de funnits sedan 1960-talet, vilket borgar för lång erfarenhet och tjänster med kvalitet. De kan hjälpa till med bara lite eller ta hand om hela flytten, helt baserat på kundens behov och önskemål.