Ge dina kära möbler nytt liv

17 juli 2019 jonas olsson
Ge dina kära möbler nytt liv

Kanske har du en favoritmöbel som du inte under några omständigheter kan skiljas ifrån, men som har blivit märkt av alla de år och flyttar den hängt med? Kanske har du efter föräldrarnas bortgång fått återuppleva din barndom genom att ta hem de möbler som som fanns i ditt barndomshem men som nu behöver en renovering? Du kan få dessa möbler att leva vidare i flera generationer och hänga med i flytt efter flytt genom att låta en tapetserare rusta upp och laga dina kära ägodelar. De bär på en viktig historia och är för värdefulla för att bara kastas bort.

 

Var rädd om miljön och din plånbok

Du kan få hjälp med stoppning och klädsel av möbler. Givetvis anpassas materialet som används efter vilken tidsålder din möbel härstammar ifrån. Till de antika möblerna används naturmaterial som t.ex. bomull och lin, och till de mer moderna möblerna används material av syntet, som t.ex polyester. Vi lever i en samtid där det konsumeras kopiöst mycket. Var rädd om både din plånbok och miljön och få dina befintliga möbler tillsnyggade istället för att gå och köpa nya! Du kan få hjälp både med dina möbler i ditt privata hem och ditt företags inredning.

 

Snygga till din husvagn eller båt

Du behöver inte gå och köpa nya dynor till husvagnen eller båten, de kan kläs om. Du behöver inte heller gråta över rottingfåtöljen som börjar få lösa ändar. Tapetserarna har även kunskaper om rottingflätning och de kan hjälpa dig med möbeltvätt och textilskydd. Välj en tapetserare för din möbelomklädnad som är med i branschorganisationen “Föreningen Sveriges tapetserarmästare”. Det borgar för trygghet och högsta möjliga hantverkskvalitet. Vill du ha perfekt hjälp med din skinnsoffa eller dina bilsäten bör du välja en tapetserare som även är utbildad läderdoktor genom Leather master Sverige. Låt proffsen ge dina möbler den omsorg de behöver!