Har du besökt ett fullservicevarv i Stockholm?

30 november 2021 william eriksson

editorial

För den som är mycket båtintresserad är ett fullservicevarv nästan detsamma som att komma in i himlen. Där finns allt du kan drömma om i båtväg. Den nyaste och modernaste motorn eller vattenskotern kan du köpa där.

Du får också översyn och reparation av din motorbåt, med uppdaterad mjukvara och byte av slitna kablar. Serviceverkstaden är auktoriserad och du kan lita på att få båten i toppklass. Sedan kan du också gå och titta på alla fina tillbehör i deras butik.

Varv och verkstad för båtar

Fullservicevarv i Stockholm erbjuder både utrustning och tjänster. Märken som Volvo penta, Yamaha och Evinrude ingår i sortimentet, så du kan köpa och få lagat även dem. Du får service på allt i deras verkstad och varv.

image

Detta eldorado för båtälskare erbjuder en hel del, och du kan säkert tillbringa en god stund med att bara gå och titta på båtar, skotrar, tillbehör och motorer. Sedan kan de också erbjuda en speciell båttjänst om din motor krånglar utomlands. Då kan du med Volvo penta action service få möjlighet att ringa och få telefonsupport dygnet runt.

Titta på allt som finns på ett fullservicevarv

Du ska nästan ha varit där för att förstå allt som ett fullservicevarv i Stockholm har att erbjuda. Huvudstaden är ju med sin placering idealisk för alla båtägare. Det finns vikar, strömmar, hav och skärgård, och allt i vattenväg man kan önska sig.

Många nöjer sig med en kanot, men vill man njuta av fartens tjusning är en båtmotor en fantastisk uppfinning. Den måste bara vara ordentligt servad, så att man kan lita på att den fungerar när man ger sig ut på öppet vatten.

Med auktoriserad service på ett fullservicevarv och med tilläggstjänsten Volvo penta action service är du väl rustad för att tillbringa hela din semester på båten, både i Sverige och utomlands.