Hitta rätt veterinär i Solna

26 november 2021 jonas olsson

editorial

Varför besöker du en veterinär? Precis som med läkarbesök så är veterinären någon som man kan besöka av en mängd olika anledningar. Vissa kan vara vanliga rutinbesök, där man gör en hälsoundersökning eller tar bort tandsten på djuret. Andra kan vara lite mer sällan, som ifall djuret har blivit dräktigt och behöver få hjälp med födseln eller ifall djuret ska kastreras. Men det finns också tillfällen som är mindre trevliga.

Hos en veterinär i solna finns det patienter av alla de slag som behöver mer eller mindre akut vård. Kanske är det ett djur som har skadat sig, ätit något som är farligt eller som har blivit sjukt. Eller så är det ett djur som av någon anledning behöver få somna in, för att det uppnått en ålder där den inte längre mår bra eller för att den på annat sätt får det bäst så. Precis som på ett sjukhus är det därför en klinik där det blandas glädje och sorg, så som livet är.

 

image

 

En trygg och säker plats

Det är lika viktigt att du kan känna dig trygg när ditt djur behöver vård, som ditt djur gör det, och därför är det av största vikt att du hittar en klinik där ni båda kan trivas. Enklaste sättet att hitta det är genom att gå på rekommendationer, eller att du är så pass kritisk att du väljer att inte gå tillbaka ifall du inte trivs på första besöket. Det behöver inte vara något fel på veterinären, det kan bara vara så att kemin och lokalerna inte passar för er.

Hos en veterinär ska du och ditt djur känna er trygga och säkra. Du ska känna att du får rätt information och att ditt djur behandlas på ett säkert och fint sätt. Och det spelar ingen roll ifall det handlar om ett akut besök eller vanligt.