Hobbyskivan som skyddar underlaget från ditt skapande

15 mars 2022 Mikael Barani

editorial

Den mänskliga fantasin är verkligen gränslös. Det räcker med att vi ser oss omkring i den värld som vi har runtom oss. Allt som är byggt är skapat ur den mänskliga fantasin. 
Allt var från börja en idé.

Den oändliga kreativiteten

Idag har det också blivit lättare än någonsin att bli inspirerad till att skapa. I och med alla instruktionsvideor som ligger ute på nätet är lärandet av själva kunskapen också tillgänglig. Vi behöver bara knappa in rätt sökord med våra fingertoppar för att låsa upp hur man ska gå till väga för att göra alla typer av projekt: må det vara hur man syr egna kläder eller hur man bygger en egen gitarr.

Det gäller förstås att ha rätt verktyg och utrustning för att lyckas riktigt bra. Den seriösa skaparen har kanske låtit skära upp ett bordsunderlag av hobbyskivor i PVC-plast för att skydda bordsytan där man sitter och jobbar. 
Detta är förstås extra viktigt om man arbetar med verktyg som risker att rispa upp underlaget eller om man har ämnen som smälter och/eller stelnar.

hobbyskivor

Det fina med skapandet idag är också att det ofta finns en publik som man har en stor möjlighet att nå ut till. Kanske är några av dem till och med potentiella kunder som gärna skulle köpa några av dina alster. 
Vi ser en ny ekonomi växa fram, en där människor inte heller är bundna till ett land.
För tänk om lägre skatter faktiskt innebär att du kan börja leva på ditt skapande.
Vore det inte värt att flytta för att fånga den möjligheten?

Potentialen är som sagt oändlig och det gäller helt enkelt att våga ta del av all den kreativa kraft som finns överallt omkring och inom oss.
Stå därför inte och vänta i farstun på att få kliva in utan klampa på och ta för dig av allt som livet har att erbjuda!