Malmö – en trendig stad för möten och konferenser

27 april 2019 jonas olsson
Malmö - en trendig stad för möten och konferenser

Malmö är Sveriges tredje största stad och ett internationellt centrum i Sverige. Här möts människor från hela världen för många olika anledningar. Detta gör att det är en stad där många konferenser sker och det finns ett behov av ställen att hålla dessa på. Du kan enkelt hitta en konferens i Malmö där det finns allt du behöver, från mötesrum till god mat.

Folk Mat & Möten är ett ställe där folk från hela världen möts och det ligger enbart 11 minuter utanför Malmö Centrum. Lokaltrafiken i Malmö innebär att det inte spelar någon roll om lokalen är i centrum eller några minuter utanför – du kommer enkelt dit med buss.

Utnyttja staden till din fördel

Det händer lätt att man är trött efter en heldag av konferenser, men Malmö har mycket att erbjuda som du inte vill missa. Här hittar du restauranger från hela världen och det finns något att testa för alla. Malmö ligger precis vid havet och om du har tid kan du ta en promenad samtidigt som du beundrar Öresundsbron. Besök Turning Torso, en snygg byggnad och även den högsta i Skandinavien. Vill du shoppa har Malmö ett utmärkt utbud av ett flertal shoppingcenter och även Malmö centrum där det finns hundratals affärer att välja mellan. Malmö är helt enkelt en internationell stad som har något att erbjuda alla!

 

Besök Köpenhamn under din vistelse

Om du har lite extra tid efter konferensen borde du hoppa på Öresundståget för att bege dig till Köpenhamn – Danmarks spännande huvudstad. I Köpenhamn hittar du spännande barer och restauranger som du bara måste besöka. Älskar du nöjesparker borde du besöka Tivoli som är mycket mer än bara karuseller. Här finns en fin park, restauranger och konserter att njuta av. Det är utan tvekan en huvudstad alla måste besöka någon gång i livet.