Mer love med sexleksaker

17 juli 2019 Jenny Olsson
Mer love med sexleksaker

Forskning visar på att sexleksaker kan förbättra sexlivet. För många är det en extra krydda som gör det lite mer spännande i sovrummet men det kan också vara för den som är ensam. 

Idag är sexleksaker en växande marknad och i jämförelse med tillbaka i tiden är det mycket mindre tabu. Idag är det många som både pratar och handlar sexleksaker öppet, som på till exempel homepartys, då det brukar vara en lite rolig grej under en tjejkväll till exempel, när någon kommer och berättar och visar olika produkter.

Men det finns också de som vill vara lite mer privata och kanske inte skylta med att det köper sexleksaker och då finns det webbshoppar där man diskret kan beställa ifrån. Ett exempel är lovebuddy.se. Hit kan man gå och vägledning och guidning om olika märken och sexleksaker. Här kan man läsa om olika produkter och på så sätt hitta något passande.

Här säljer de bland annat Pipedreams produkter, https://lovebuddy.se/pipedream/. Företaget är känt som en symbol av realism och kvalitet för alla som är själv och vill tillfredsställa sig eller de som har en partner och vill krydda sexlivet lite. Här finns också många andra märken och oerhört måna olika typer av sexleksaker. 

Att beställa här är smidigt och bekvämt. De är alltid snabba med att leverera sina varor. Efter att man lagt sin beställning levererar de varorna inom 24 timmar och beställer man innan 16.00 levererar de samma dag till och med. När de skickar varorna så skriver de aldrig avsändaren utan uppger ett annat namn vilket gör att man aldrig behöver oroa sig för att någon i omgivningen ser vad man beställt. Här skickar de aldrig heller ut reklam, annat än om man har bett om det. Här kan man i lugn och ro leta runt bland sexleksaker, hjälpmedel och underkläder och lägga en order när man känner sig redo och sedan invänta leveransen bara.