Roliga prylar gör hela livet roligare

08 februari 2022 jonas olsson

editorial

Vad vore egentligen världen utan roliga prylar? En värld med tråkiga prylar. Och det, kära vänner, låter väl knappast som en värld värd att leva i? Om du inte skulle få lov att nyttja och leka med häftiga, roliga och intressanta prylar skulle livet bli väldigt innehållslöst. Det går bara att underhålla sig själv i viss mån. Människan är en konsument som strävar efter att bli underhållen. Man skulle kunna säga att det faller i vår natur att leka med roliga prylar.

För vad är som sagt egentligen alternativet? Att leka med pinnar, kottar, stenar och annat trams som du kan hitta i naturen? Lycka till med att ringa samtal från en sten. Eller lägga upp en bild på Instagram med en kotte. Teknologin och dess utveckling har lagt en ribba för oss. En ribba som är svår att sänka. Kan du inte få tag på en minikyl som laddas upp med USB-sladd, eller någonting motsvarande, så är det inte heller värt att äga.

 

Roliga prylar

Du kan aldrig få för många

Bara titta dig omkring i rummet du sitter i när du läser detta. Hur många roliga prylar kan du fästa blicken på? Har du kanske en speciellt designad lampa som du alltid ler lite av att titta på? Eller har du möjligtvis en nyckelknippa som även är en ficklampa? Det där är coolt. Det är coola prylar, och det är inte minst roliga prylar. Och roliga prylar kan du som bekant aldrig få för många av.

Det hade varit en annan sak om det varit tråkiga prylar. Sådana kan du gärna få sortera bort. Släng. Byt ut dem mot roliga prylar istället. Så gör du hela livet lite roligare på kuppen. Lite extra kryddor i vardagen som lyfter de små ögonblicken. Dessutom är det fantastiskt bra tips att ge bort den typen av prylar i present eller julklapp.