Säkerställ att det alltid finns en gasoltub vid behov

11 juni 2020 Cecilia Olsson

När man driver ett lager så är det väldigt viktigt att man har goda rutiner och bra system för att kunna ta emot och skicka iväg varor på ett smidigt och effektivt sätt. Inom logistikbranschen är det ofta väldigt hög tidspress och det är viktigt att saker lämnar och kommer fram på utsatt tid. Förutom ansvaret som ligger hos de som transporterar varorna från A till B så ligger väldigt mycket på att lagret fungerar som det ska. 

Skapa de bästa förutsättningarna

Ett lager utan truck är som en bil utan bränsle. Tiden är som sagt avgörande på ett lager vilket gör trucken ovärderlig i att kunna hämta och lämna pallar snabbt. Man måste kunna lasta eller lossa en bil på så kort tid som möjligt för att allt ska kunna flyta på. Därför är det också viktigt att man har en stark och välfungerande truck. 

Välj rätt truck

Gasoltruckar är kraftfulla motviktstruckar som är optimala för drift utomhus. De fungerar felfritt även vid extra tuffa miljöer såsom smutsiga, fuktiga eller dammiga platser samt på ojämna underlag. Det finns även en stor fördel med att man enkelt kan byta gasolflaskan i en handvändning, vilket gör att man kan använda trucken i princip non-stop hela dagarna så länge man har tillgång till gasol. 

Säkerställ trygg leverans av gasol

Därför är det också viktigt att man har en trygg och säker leverantör av gasol. Primagaz erbjuder en mycket hög leveranssäkerhet. De täcker hela Sverige och levererar gasolflaskorna dit man behöver dom, när man behöver dom. Om man inte själv äger gasolflaskor så kan man låna av Primagaz, så att man snabbt kan komma igång utan att behöva kosta på sig en ny. Man kan enkelt beställa gasol online dygnet runt, alla dagar i veckan och det är garanterat hög gaskvalitet samt exakt påfyllning. Läs mer och bli företagskund på primagaz.se.