Skyddsväst för dig som ordningsvakt

09 maj 2019 Jenny Olsson
Skyddsväst för dig som ordningsvakt

När man jobbar som ordningsvakt är det väldigt viktigt att skydda sig med det man kan mot eventuella skador. Även om det kanske aldrig har uppstått eller kommer uppstå en allvarlig situation där du är i behov av till exempel skyddskläder så är det bättre att vara försiktig än att chansa. 

När man jobbar som ordningsvakt brukar man få vara med om en hel del och hur mycket saker som händer beror förstås på vart man jobbar. Men man vet aldrig hur ett arbetspass slutar, om det till exempel uppstår bråk som man måste gå emellan eller om det kanske kommer någon berusad person som man måste avvisa från platsen.

Om man letar skyddsväst ordningsvakt kan man kika in hos Elite Armor som är en webbshop med ett stort sortiment av västar. De är Sveriges största distributör av skott- och sticksäkra västar. De har funnits på marknaden sedan 2009 så de har många års erfarenhet av att sälja denna typ av produkter. Här kan man enkelt klicka sig fram och läsa om varje väst för att se hur den är utformad. 

Alla västar är vältestade och uppfyller NIJ standard 0101-06 och Stab level 1 0115.00 som är bestämmelser från National Institute of Justice. När man köper den här typen av produkter är det en trygghet att veta att de är testade ordentligt. 

Om man inte skulle få svar på alla frågor eller få den info som man önskar om västarna kan man alltid maila eller ringa företaget och fråga. Att beställa sin väst på nätet är enkelt och bekvämt då man i lugn och ro kan sitta och läsa och jämföra de olika västarna. De har också snabba leveranser vilket är oerhört bra om man kanske är sen med att beställa sin väst till sitt första pass eller ska köpa byta ut sin gamla men snart bege sig iväg på jobb.