Spara på milljön – kör elbil

01 juli 2019 Jenny Olsson
image

Att köra en elbil känns faktiskt så mycket bättre än att köra en vanlig bil. Nu är vi mer medvetna än någonsin och vet hur viktigt det är att värna om vår natur. Då vill man också göra det man kan för att dra sitt strå till stacken. Vad var och en av oss gör är viktigt och gör påverkan eller tvärtom, inte påverkan på vår miljö och natur. 

Om du letar elbil i Växjö kan du vända dig till Toyota i Växsjö som har stort fokus på elhybrider. För mer än tjugo år sedan presenterade Toyota världens första elhybrid. De visste redan då att det var början på något stort och en trend som skulle hålla i sig. Företaget har som mål att kunna erbjuda bilar som gör så lite avtryck på miljön som möjligt och idag har det blivit verklighet. Att köra elbil har blivit allt större och växer hela tiden. För Toyota är elbilar detsamma som hålbar körglädje. Vilket gör att de hela tiden utmanar, utvecklar och förverkligar nya sätt att ta vara på energin. De är sedan länge ledande inom utvecklingen av eldrift och har tagit stora kliv framåt inom detta. Genom att köra elbil gör man verkligen skillnad på miljön och skulle alla byta ut sina vanliga bilar till elbilar skulle det göra avsevärd skillnad för vår planet. Om du funderar på att köpa en elbil, besök Toyota i Växsjö för att prata med en återförsäljare och titta på de bilar som finns hos dem. 

 

Toyota i Växjö och även i Ljungby ägs och drivs av Svensson & H Bil AB. Deras vision är att vara det bästa bilföretaget i staden och alltid ha kunden i fokus. Det gör också att de ger bra kundservice, vilket är otroligt viktigt när det kommer till att köpa en ny bil. Man vill gärna ha någon bra kontakt att eventuellt ställa frågor till när man funderar på att köpa en ny bil.