Teleskoptruckar i Malmö är lätta att hyra

23 maj 2022 william eriksson

editorial

Det byggs som aldrig förr i Skåne! Studentlägenheter i Lund, kontorsbyggnader i Malmö och ett helt nytt område i Landskrona. Man kan verkligen säga att Sveriges södra spets är mer levande än någonsin – och med all rätta! Skåne har allt man behöver och mer därtill: böljande rapsfält, vackra kustvyer, storstadspuls, småstadsidyll, rikt studentliv, underbara turistmål och allt däremellan. Så det är inga konstigheter att det byggs massor i Skåne. 

Men hur gör man egentligen när man vill installera takstolar i sin vackra nybyggda skånelänga, eller lyfta panoramafönstret på plats? Man kan ju givetvis använda en jättedyr byggnadsställning och försöka klättra upp med takstolarna på ryggen. Eller så hyr man en teleskoptruck.

 

På hög höjd utan krångel

Med en teleskoptruck är det inga problem att lyfta högt, eller själv befinna sig högt över marken. Du kan således både installera och putsa dina panoramafönster utan problem.

Till en vanlig villa räcker kanske en mindre tvåmeterstruck, men om du verkligen har byggt högt – eller planerar att försöka bräcka Turning Torso – finns truckar så höga som 35 meter! Då har du sannerligen god utsikt över både kust och åkermark. När du ska hyra teleskoptruckar i Malmö kan du ta tillfället i akt och vinka till Danmark, när du ändå befinner dig uppe i skyn. 

 

teleskoptruckar

 

Högt och lågt

Om du föredrar att behålla bägge fötter ordentligt rotade i den skånska myllan går det lika bra att använda teleskoptrucken horisontellt. Kanske vill du ta dig torrskodd över Vramsån eller flytta schaktmassor till andra sidan Rinnebäcksravinen?

Har åkern blivit för lerig, så att du inte kommer åt dina sockerbetor? Inga problem – teleskopbommen kan lyfta både dig och betorna på plats, utan att du behöver få lera på gummistövlarna. Oavsett om du vill komma upp dig i världen eller stå stadigt på jorden finns det en skånsk teleskoptruck för dig.